Bedenk ook, liever een ligstuur dat vast zit met een kras dan een ligstuur dat naar beneden klapt bij de eerste verkeersdrempel.
Ik zou het dan eerder proberen vanaf je vertrek accomodatie naar je accomodatie in Bangkok. Jaren geleden hebben wij het zo gedaan in Maleisie, de eigenaar regelde het graag voor ons.
Shadow schreef:
ma 23 sep, 2019 13:09
Maar dat is een Deore (=mtb) derailleur, dat gaat niet met race shifters helaasch :|
9v MTB zoeken, gaat met 10v STI. Wel normale model pakken, geen shadow oid, maar die worden ook zeldzaam.
Juist daarom.
Afgelopen reis in Yunnan heb ik deze USB lampjes gebruikt: Magicshine Seemee 60, op diverse plekken online te koop. Goede gebruiksduur, meerdere standen inclusief chinese kermisstand. Fel, uitstekende zichtbaarheid. Afbeelding
En ik zou die nokken ook zeker laten zitten, als je met STI naar Verweggistan gaat dan kun je in geval van pech aan je versteller altijd nog met een frictiebuiscommandeur iets werkends bouwen. Die commandeur zit bij mij standaard in de tas bij verre reizen.
Of Park Tool CN-10 maar dan zit je al wel aan 30 euro.
Het verwijderen van die bus en lagers is overigens geen rocketscience maar je hebt er wel gereedschap voor nodig.
Bijna goed, 26/36/48. Shimano heeft dit een tijdje als XT Trekking crankstel gehad, geen idee of dat nog bestaat. Met een 48 als grootste blad past het met de Ultegra roadderailleur prima hoewel het onder de spec zit.
11-32 XT 10v. Op het moment op weg in Yunnan...
Ik gebruik op de randonneur een racestuur met Ultegra 6703 STI en voorderaileur, 3x10. Rest is XT waarbij de achterderaileur een vorige XT 9v is. Dat werkt prima.
Bridgestone SM schreef:
vr 26 apr, 2019 23:46
Ik zou wel eens willen weten/zien hoe zo'n sleeprem werkt.
Trommelrem.
Dennis1987 schreef:
zo 16 sep, 2018 20:17
Carbon fatbike velgen zijn al bij mindere drukken kapot gesprongen.
Als de druk wegvalt heb je heel andere zorgen
Ik weet niet of het verschil in lengte groot is, maar er zit wel wat rek in die dozen, een paar cm kun je wel winnen en dan kan je voorwiel misschien wel blijven zitten? Overigens kun/kon je alleen KLM dozen kopen als je KLM of associates vliegt, plan-B zijn dan de fietsdozen van Schiphol, te koop b...
Gamma heeft ook noppenschuim, overigens aanzienlijk goedkoper te krijgen via schuim websites zoals van noppenschuim Hillegom oid
Tieraps kun je doorknippen met een nagelknippertje en die mogen in de handbagage. Tot nu toe.
Die coax en ook krimpkous en evt stekkertjes zijn op voorraad te krijgen bij bikecomponents.de (Son).
ok, ok.