Ja, bedankt. Doorprikken lijkt het gewenste effect te hebben.
Miijn tent is al jaren waterdicht met gewone ducttape van de Gamma.
Mijn brander vertoonde laatst kuren: slechts een helft van de brander vertoonde een mooie vlam, de andere helft niets, je kon de vergaste benzine ruiken. Ook ging de vlam soms wel eens spontaan uit. Wat kan de oorzaak daarvan zijn?
Mijn fietsenmaker zal je zeker helpen. Hij verkoopt o.a. Stevens fietsen.
Jean Habets in Schin op Geul.
Als je een beetje handig bent met een soldeerbout flans je er zo een in elkaar voor een paar Euro.
Een gelijkrichter, een 7805 en een elco en klaar is kees. O ja, nog een usb uitgang en een kastje natuurlijk.
Google maar eens.
De velgen zouden een coating hebben. Als die versleten is zou je alleen een alu velg overhouden, lijkt me, waarop je normale blokjes gebruikt.
Hoe kan ik zien/weten of de coating nog intact is of versleten?
Mijn FM kon de koolstop blokjes voor keramische velgen niet krijgen en heeft me nu blokjes voor een speedelec geleverd, die zouden beter remmen (die fietsen rijden veel harder). Voor ik ze uit de verpakking haal, wat verwachten jullie daarvan?
Mijn Idworx fiets is voorzien van een kettingkast en Rohloffnaaf. De ketting blijft zo relatief schoon, maar na verloop van jaren verzamelt zich toch enorm veel rotzooi in de ketting. Schoonmaken van ketting en tandwielen is met zo'n kast vrijwel onmogelijk. Ik zie veel trekkingfietsen zonder kettin...
Ik kan het niet goed zien op je video, maar het lijkt erop dat het bovenste tandwiel van de derailleur het kransje van de cassette raakt. Dat zou het geluid kunnen veroorzaken.
Ik heb nog veel onderdelen van een CM Semi Race liggen, maar helaas geen spatborden. Ik had de fiets die Martin-Engeneering heeft opgeknapt. De onderdelen had ik eraf gehaald. Wie interesse heeft kan ze gratis meenemen, opsturen tegen betaling van de porto kosten.
Mijn trekking fiets heeft Magura remmen en keramische velgen. Normaliter is dat geen probleem, maar bij nat weer remmen ze totaal niet. Zeker in een afdeling krijg ik de fiets niet tot stilstand zelfs zonder bepakking. Ik heb al heel wat afgezocht op internet en sommige remblokken zouden beter zijn ...
Het lukt wel als ik de kaarten elk in een eigen map zet. Meerdere kaarten in 1 map worden kennelijk niet gepikt ook al hebben ze verschillende namen.
Herstel: ik heb 3 OFM kaarten geinstalleerd in dezelfde map en een andere naam gegeven, slechts een ervan is zichtbaar.
Ik ehb inmiddels diverse OFM kaarten geinstalleerd en die werken prima.
Bedankt voor all reacties.
De versie van QMS die ik installeerde via het software centre van mijn Xubuntu OS bleek verouderd. De communicatie met BRouter-web verloopt tegenwoordig via https-verbinding, vandaar de foutmeldingen. Het heeft me heel wat moeite gekost om de meest recente versie te installeren maar die werkt nu. Vo...
Ik heb pas voor mijn dochter een Stevens Randonneur Disc gekocht voor ca € 1300. Prima fiets waar je alles me kan wat je in wil.
Als je perse een riemaandrijving wil kom je al gauw op een Rohloff naaf en ben je vele malen duurder uit.
Heb BRouter opnieuw geinstalleerd. De volgende stappen volgen dan: De actieve kaart wordt geladen Ik kies local installation Ik kies Update existing Brouter installation Java seems to be a valid executable Er zijn een aantal Porfielen geinstalleerd maar ik krijg de melding " Network error:: http://b...
Bij mij duurt het laden van de Benelux kaart aanzienlijk langer.

Wat betreft BRouter: ik krijg dat niet aan de praat. De installatie lukt wel maar het laden van de BRouter tegels werkt kennelijk niet. Hij meldt: Bad response from server. Data file ...... not fond.
Probleem opgelost. Het blijkt een kwestie van geduld, veel geduld. Het duurde meer dan een uur voordat de kaarten (OFM Europa) in het kaartvenster zichtbaar waren.
Correctie: Benelux kaart kan ik nu ook niet meer laden. Als ik de kaart wil laden en naar de betreffende map ga blijft het scherm waarin ik de kaart moet selecteren leeg. De map bevat echter wel degelijk een bestand: OFMBeneluxMB.img.