Goed initiatief. Ik doe volgende keer graag mee (voor de eerste keer). In januari lig ik nog op het strand van Koh Chang 😎☀️☀️
@Bert: bedoel je dit model van Blokker? https://xxlnutrition.com/nl/nld/xxl-nut ... ttle-500ml

Die heb ik ook ooit bij Blokker aangeschaft en nog in gebruik. Prima warm- of koelhouder. Of deze van xxlnutrition even goed zijn, weet ik niet.
Wij hebben al jaren een gpsmap 62st en (mijn vrouw) sinds vorig jaar een ETrex 35t. Beide toestellen bevallen ons goed. Het verschil in stroomverbruik vind ik niet zodanig groot, dat dat voor mij doorslaggevend voor een keuze voor het ene of andere model zou zijn.
Mijn echtgenote heeft al jaren naar volle tevredenheid een klickfixhouder en ortlieb stuurtas op haar e-bike
Ik heb nog twee ongebruikte Conti winterbanden 37-622 liggen. En ik kan juist 42-622 goed gebruiken. Als je wilt kunnen we ruilen.
Voor wie het gebruiken kan: gebruikte bracketdynamo. Zie marktplaats: http://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsonderdelen/m1071339328-gebruikte-bracketdynamo.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr&pos=1 Draait nog soepel. Overbodig geworden. Voor de liefhebber gratis af t...
Bij de mio cyclo 200 van mijn eega gaat het goed als we eerst uploaden met mio share, vervolgens de cyclo aansluiten op de pc en synchroniseren met mio share
Onze ervaring is iets anders. Wij vlogen (via AWOL) eind november 2014 met Malaysia Airlines vanaf Schiphol via KLIA naar Cambodja. Bij het inchecken werd ons te verstaan gegeven dat de e-bike van mijn echtgenote niet mee mocht. Na enige discussie (elektrisch aangedreven rolstoelen mogen toch ook me...
Zou ook zo maar als grap in scène gezet kunnen zijn. Eerste impuls lijkt me dat je enige vorm van verzet pleegt. Niets van te zien in het filmpje, het gaat allemaal wel heel gemakkelijk.

Wio
Zo'n oud Koga-stuur heb ik nog op zolder liggen. Laat maar weten of je interesse hebt.

Wio
Vorig jaar gefietst in Myanmar, Thailand, Laos. Uit voorzorg een oplader ( Zzing ) gemonteerd, maar dat bleek overbodig. Elk guesthouse had wel een stopcontact om telefoon, netbook, I-Pod en accu's op te laden.

Wio
Kan toch geen probleem zijn, denk ik. Mijn fietsdoos werd niet gecheckt op afmetingen.

Wio
Ik weet niet over welke maat je heT geval hebt. Maar eind vorig jaar (vertrek) en begin dit jaar (terug) gebruikte ik een koga doos voor mijn easy rohler. Geen enkel probleem met Singapore Airlines.


Wio
Ik had begin dit jaar in Thailand meer plezier van Google Maps dan van OSM.

Wio
In februari van dit jaar kon ik gewoon fietsend over de brug van Laos naar Thailand. Niet vergeten uit te checken in Laos, anders word je door de Thaise douane nog even teruggestuurd.

Wio
Begin van dit jaar heb ik solo de AWOL-route door Noord-Thailand & Laos gefietst. Erg mooie tocht en goed te doen. Wel langdurig klimwerk in stukje zuidelijk van Luang Prabang, maar als je de tijd neemt kom je overal. Onveilig heb ik me nergens gevoeld.

Wio
Vorig jaar solo met AWOL gedaan, 4 weken in nov/dec. Prima te doen. Je verliest wel relatief veel tijd met de treinreis van Yangon naar Mandalay Vice versa. Zou ik proberen te vermijden.

Wio