Kortingen voor leden van de Wereldfietser

Kortingen voor leden van de Wereldfietser

Een aantal bedrijven geeft leden van de Wereldfietser bepaalde kortingen op vertoon van een geldige ledenpas voor het lopende jaar. Deze kortingen verschillen. Er zijn bedrijven die kortingen geven op bepaalde producten of diensten.

Deze kortingen kunnen ook per maand wisselen.
Let dus steeds goed op het actuele aanbod!


 


 ASIAN WAY OF LIFE

Het Welvaren 27
3828 RN Hoogland
www.awol.nl
Leden van de Wereldfietser krijgen bij boeking van  een pakketreis op vertoon van hun ledenpasje een  paspoorthoesje als boekingsgeschenk. Dit handige hoesje beschermt je paspoort. Max. 1 paspoorthoesje per lid.


 

Satijnbloem 41
3068 JP Rotterdam
www.bike4travel.nl
Op vertoon van geldige ledenpas korting van 5% op onderdelen/accessoires in de winkel (niet op fietsen)

 

 

Maritham 13B
6662 WD Elst (Gelderland)
www.fietsvakantiewinkel.nl

De Fietsvakantiewinkel.nl geeft tijdens de open dagen op iedere vrijdag het gehele jaar en de eerste zaterdagen van mei, juni en juli een korting van 10% op aankopen van artikelen, aan leden op vertoon van een geldige ledenpas, met uitzondering van Nederlandstalige boeken en gidsen i.v.m. een wettelijk verbod.

Deze korting geldt nadrukkelijk niet voor aankopen via de webwinkel.
 

 

Den Dommel 46
8253 PL Dronten
www.janbrinkman.nl

Jan Brinkman biedt leden van de Wereldfietser een gratis bodyscan inclusief het afstellen van de fiets ter waarde van € 35,- (exclusief onderdelen)
 

 

Amsterdamsestraatweg 414
3551 CX Utrecht
Valeriusstraat 79
2517 HD Den Haag
www.snelfietsen.nl

Snel biedt leden van de Wereldfietser op dit moment bij alle vestigingen de onderstaande speciale aanbieding. Enkele keren per jaar wisselt de aanbieding, dus blijf deze pagina goed in de gaten houden!
Op alle Ortlieb fietstassen, 12.5 % korting.
Op een set, (twee achtertassen, twee voortassen en een stuurtas), de stuurtas gratis.
Niet in combinatie met andere lopende kortingen.


 


Rijndijk 4
2394 AH Hazerswoude-Rijkdijk (3km van Leiden en 6,5 km van Leiden-Centraal)
www.tonvanbemmelensports.nl
Korting van 10% op vertoon van de ledenpas op het gehele assortiment, met o.a.: tenten (o.a. Eureka, Vaude), kampeerartikelen (o.a. Exped), fietstassen (Ortlieb, Vaude), fietsaccessoires, kleiding (o.a. North Face, Vaude) en schoenen. Een uitzondering geldt van lopende acties.

De Kleine Spaak
Laan der Verenigde Naties 28
3844 AG Harderwijk
www.dekleinespaak.nl

Kleine wereldfietsers en hun ouders krijgen op vertoon van de ledenpas deze korting:

*10% korting op de huur van Tout-Terrain Singletrailer  fietskar .
* 5% Korting op onderdelen /accessoires   (niet op fietsen) 

Belangrijke voorwaarden:

  1. Leden sluiten als klant voor de koop/huur/service/reis/cursus een afzonderlijke overeenkomst af met de ondernemer volgens de wettelijke bepalingen die gelden voor de verhoudingen tussen consument en ondernemer. De vereniging de Wereldfietser is hier geen partij bij.
  2. Alle rechten en plichten die uit de afzonderlijke overeenkomst ontstaan, bestaan tussen het individuele lid en de ondernemer. De vereniging de Wereldfietser kan en wil geen nakoming of andere rechten vorderen uit deze afzonderlijke overeenkomst, noch voor het lid, noch voor de ondernemer.
  3. De vereniging de Wereldfietser is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook die ontstaat uit de afzonderlijke overeenkomst tussen het lid en de ondernemer. Zij staat niet garant voor de nakoming van de verplichtingen die leden en de ondernemer jegens elkaar hebben.
  4. Op de producten/diensten die de ondernemer aan leden verkoopt gelden de gebruikelijke wettelijk garanties. De overeenkomst met het lid wordt tevens gesloten onder de gebruikelijke voorwaarden van de ondernemer tenzij het lid en de ondernemer gezamenlijk overeenkomen om daarvan af te wijken.

Activiteiten

Sponsoren