Fietsreparatie

Een kapotte spaak, een gebroken ketting, een haperende versnelling? In samenwerking met Marten Gerritsen organiseert De Wereldfietser een tweedaagse fietsreparatiecursus. De cursus bestaat uit theorie maar vooral uit praktijkblokken.

 

Wat en wanneer?
De...

lees verder

Themadag  Europa in,  Fietsvakantiewinkel, Elst - zaterdag 2 juni 2018

Op deze themadag laten de Wereldfietser en de Europafietsers zich volop zien in de Fietsvakantiewinkel en op het grasveld voor de deur. Beide organisaties hebben een stand en er is doorlopend de mogelijkheid om bij...

lees verder

Cursus navigatie via je Smartphone

Haal onderweg meer uit je Smartphone. Vind gemakkelijk je route en zie in een oogopslag waar je een bakker of supermarkt kunt vinden. En dat zonder Internet-verbinding.
De Wereldfietser organiseert voor de leden twee keer een cursus navigatie via...

lees verder

Achterhoek onverhard 8-10 juni
Deze offroadtocht voert langs de vele onverharde wegen die de Achterhoek rijk is. Aan de route wordt nog gewerkt maar zal er globaal als volgt uitzien:
Vrijdagavond verzamelen we op een camping in de omgeving van Doetinchem.
Zaterdag 9 juni rijden...

lees verder

De veertiende editie van het Fietsen met kinderen Kampeerweekeinde wordt dit jaar als Wereldfietseractiviteit georganiseerd.

Van 8 t/m 10 juni trekken we naar kampeerterrein Harskamperdennen in Kootwijk, waar gezinnen die met kinderen op fietsvakantie (willen) gaan van harte welkom zijn...

lees verder

Pagina's