Aanstaande woensdag zal de website even onbereikbaar zijn ivm onderhoud. Het forum werkt wel gewoon.
Aanstaande woensdag zal de website even onbereikbaar zijn ivm onderhoud. Het forum werkt wel gewoon.

De Activiteitencommissie (AC) van de Wereldfietser heeft sinds dit jaar een start gemaakt de rollen en taken binnen de AC te structureren. Daarvoor zoekt De Wereldfietser nu voor verschillende functies betrokken leden voor de AC.

Kijk ...

lees verder
Fietsreparatie

Een kapotte spaak, een gebroken ketting, een haperende versnelling? In samenwerking met Marten Gerritsen organiseert De Wereldfietser een tweedaagse fietsreparatiecursus. De cursus bestaat uit theorie maar vooral uit praktijkblokken.

 

Wat en wanneer?
De...

lees verder

De Hemelvaarttocht zal verreden worden van donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei, en vertrekt dit jaar vanaf station Ede-Wageningen.

We kamperen in Epe, Vierhouten en Breukelen en zullen na dit rondje Veluwe en Utrechtse Heuvelrug zondagmiddag weer in Ede aankomen.

Met maximum...

lees verder

Off road Pinkstertocht 19-20-21 mei

Tijdens deze off-road editie van de Pinkstertocht doen we een Transbrabant: In 3 dagen van Bergen op Zoom naar Boxmeer! In 215km rijden we van de meest Westelijke Brabantse stad aan de Oosterschelde naar de meest Oostelijke stad in de Maasvallei...

lees verder

Pinkstertocht: 19 t/m 21 mei 2018

Zuid-Holland vanuit Den Haag Centraal

De organisatie van deze Pinkstertocht ligt dit jaar in vertrouwde handen van Anita Mathijssen: bekend van de Wintertrektochten met haar voortreffelijke boerenkool.
Deze keer geen boerenkool, maar...

lees verder

Pagina's