U bent hier:

Snackweekend Rondje Rotterdam, door Utrecht, 16-17-18 april

Snackweekend Rondje Rotterdam, door Utrecht, 16-17-18 april
Om in te schrijven dient u ingelogd te zijn
Georganiseerd doorBart O.
LocatieEuromast, Rotterdam
Datumzaterdag 16 april 2022 tot maandag 18 april 2022

Het is meer dan een jaar geleden dat het laatste Snackweekend Rondje Rotterdam, door Gelderland plaatsvond. Onbedoeld raakten we in de provincie Utrecht verzeild en eigenlijk is ons dat bijzonder goed bevallen! Zoals beloofd doen we dit keer de provincie Utrecht aan; Nederlands kleinste provincie.

Let op: het Snackweekend Rondje Rotterdam, door Utrecht vangt, anders dan de vorige edities, niet op vrijdag maar op zaterdag 16 april aan! Omdat het Snackweekend dit jaar tegelijk met Pasen is fietsen we op zaterdag 16 april, zondag 17 april en maandag 18 april en doen we of zaterdag- of zondagavond een snackinstelling van onze keuze aan. We verzamelen en vertrekken om elf uur (11:00 uur) vanonder de Euromast vandaan en ik deel daar plattegronden van de routes van de verschillende dagen uit. 

De afstanden: 85 km - 105 - 85 km

De organisatie is in handen van Bart O.

Meld je je alvast, bij aannemelijkheid van je deelname, aan via de knop "Inschrijven" op deze pagina (alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers). Twee maanden voor vertrekdatum kun je je aanmelding voltooien door een betaling te doen, omvattende de kosten van twee nachtjes op de campings. Betaling dan houdt in dat je meegaat.

Deelname aan een of meerdere activiteiten is voor eigen risico. De vereniging kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel, etc. aan uzelf of derden. Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een reis-ongevallen en/of aansprakelijkheidsverzekering. Zie https://www.wereldfietser.nl/veiligheid.

Sponsoren


Zoeken