U bent hier:

[AFGELAST] Wereldfietsers Wintertrektocht 2022

[AFGELAST] Wereldfietsers Wintertrektocht 2022
volgeboekt
Datumvrijdag 14 januari 2022 tot zondag 16 januari 2022

Afgelast i.v.m. op 18 december aangekondigde COVID-19 maatregelen.

Een klassieker en de eerste uitdaging van het nieuwe jaar. Fiets jij ook de winter door en beschik je over een goede winterkampeeruitrusting? Meld je dan aan voor de Wintertrektocht van vrijdag 14 tot en met zondag 16 januari.
De organisatie is ook dit jaar in handen van Anita en Koert.

We verblijven 2 nachten op de camping op het landgoed 'de Barendonk' in Beers bij Nijmegen (www.barendonk.nl). We hebben hier de beschikking over een verwarmde binnenruimte, keuken en sanitair. 
Kosten tent met 1 persoon ca. Eur. 12,00 en 2 personen ca. Eur. 20,00 p.n.

Vrijdagmiddag fietsen we ongeveer 50 km met als startpunt 's Hertogenbosch. Die avond vieren we met z'n allen de traditionele boerenkoolmaaltijd. Voor zaterdag staat er een prachtige tocht van ongeveer 80 km. op het programma met o.a. Nijmegen, Ooipolder en het Reichswald. 's Avonds gaan we, voor wie wil, gezellig uit eten. Op zondag gaan de meesten hun eigen weg, maar als je wil kan je via station Ede-Wageningen mee naar Utrecht fietsen.
Meer uitgebreide informatie en de routebeschrijving volgen.

Fietsen met helm wordt aangeraden i.v.m. groep en winterse omstandigheden

Je kunt je aanmelden voor deze activiteit via de knop "Inschrijven" bovenaan dit bericht. Je moet wel eerst ingelogd zijn als lid om je in te kunnen schrijven.

Deelname aan een of meerdere activiteiten is voor eigen risico. De vereniging kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel, etc. aan uzelf of derden. Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een reis-ongevallen en/of aansprakelijkheidsverzekering. Zie https://www.wereldfietser.nl/veiligheid.
Wanneer je een blokhut huurt is dat voor maximaal 2 personen. Je huurt persoonlijk via de website van de Barendonk en vermeldt dat je Wereldfietser bent. De organisatie heeft geen bemoeienis met de (ver)huur van blokhutten.

Sponsoren


Zoeken