U bent hier:

Off-road bikepacking weekend beginners

Off-road bikepacking weekend beginners
Om in te schrijven dient u ingelogd te zijn
Datumvrijdag 18 juni 2021 tot zondag 20 juni 2021

Barbara organiseert een weekend met name bedoeld voor Wereldfietsers die al enige ervaring hebben met off-road rijden, maar serieus willen “proeven” wat er zo allemaal bij het “MTB bikepacken” komt kijken. Natuurlijk zijn ervaren fietsers ook welkom. De dagafstanden zijn wat korter en er worden vaker rustpauzes ingelast. Verder wordt er gelet op achterblijvers en worden fietsers met pech of andere problemen altijd geholpen.

Inschrijven (je moet dan eerst als lid zijn ingelogd) kan via de knop bovenaan dit artikel.

  • We beginnen vrijdagmiddag in NieuweSchans (trein). We fietsen naar het zuiden langs de duitse grens via Bellingwolde naar de camping in Weddeveer. Afstand +/- 40 km.
  • Zaterdag fietsen we verder naar het zuiden langs de duitse grens door het Ruiten Aa stroomdal via Bourtange en Ter Apel naar onze camping in Zwartemeer. Afstand +/- 70 km.
  • Zondag fietsen we in zuid-westelijke richting naar Coevorden met Ommen (trein) als eindbestemming. Afstand +/- 60 km. De routes zijn gevarieerd maar technisch eenvoudig.

GPX tracks en overige informatie worden 10 dagen voor vertrek naar de deelnemers verstuurd.

Let op

De tocht zal volgens de richtlijnen van het RIVM omtrent Corona georganiseerd worden. We gaan er van uit dat alle deelnemers van de tocht zich aan deze richtlijnen zullen houden.

Het dragen van een helm is tijdens offroad tochten verplicht.
Deelname aan activiteiten van Vereniging de Wereldfietser is voor leden en hun partner en/of kinderen.

Deelname is voor eigen risico. De vereniging kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel, etc. aan uzelf of derden.

Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een reis-ongevallen en/of aansprakelijkheidsverzekering.

Zie ook hier

Sponsoren


Zoeken