Wintertrektocht 2021

U bent hier

Wereldfietsers Wintertrektocht 22, 23 en 24 januari 2021.

Een klassieker en de eerste uitdaging van het nieuwe jaar. Fiets jij ook de winter door en beschik je over een goede winterkampeeruitrusting? Meld je dan aan voor de Wintertrektocht van vrijdag 22 tot en met zondag 24 januari.

We verblijven 2 nachten op de camping op het landgoed 'de Barendonk' in Beers bij Nijmegen (www.barendonk.nl). We hebben hier de beschikking over een verwarmde binnenruimte, keuken en sanitair. Je kan eventueel zelf een blokhut huren.

Kosten tent met 1 persoon ca. Eur. 14,00 en 2 personen ca. Eur. 20,00 p.n.

Vrijdagmiddag fietsen we ongeveer 50 km met als startpunt 's Hertogenbosch. Die avond vieren we met z'n allen de traditionele boerenkoolmaaltijd. Voor zaterdag staat er een prachtige tocht van ongeveer 80 km. op het programma met o.a. Nijmegen, Ooipolder en het Reichswald. 's Avonds gaan we, voor wie wil, gezellig uit eten. Op zondag gaan de meesten hun eigen weg, maar als je wil kan je met Koert via Ede-Wageningen mee naar Utrecht fietsen.

Meer uitgebreide informatie en de routebeschrijving volgen.

We maken voor deelname enkele afspraken.

  • Fietsen met helm wordt aangeraden i.v.m. groep en winterse omstandigheden. 
  • We houden ons aan de algemeen geldende Corona-regels zoals 1,5 m. afstand, handen wassen e.d. In gemeenschappelijke ruimten gebruiken we een mondkapje.
  • Wanneer je een blokhut huurt is dat voor maximaal 2 personen. Je huurt persoonlijk via de website van de Barendonk en vermeldt dat je Wereldfietser bent. De organisatie heeft geen bemoeienis met de (ver)huur van blokhutten.
  • Vooralsnog is het maximum gesteld op 20 deelnemers. Toewijzing gebeurt op volgorde van aanmelding. Bij meer aanmeldingen houden we een reservelijst bij. Bedenk dat je door géén gebruik te maken van een toewijzing een ander dupeert.

Aanmelden uitsluitend per mail bij Anita: ajhm.mathijssen@kpnmail.nl.

Vermeld naam, telefoonnummer en lidmaatschapsnummer.

De organisatie is ook dit jaar weer in handen van Koert en Anita.

Deelname aan een of meerdere activiteiten is voor eigen risico. De vereniging kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel, etc. aan uzelf of derden. Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een reis-ongevallen en/of aansprakelijkheidsverzekering. Zie https://www.wereldfietser.nl/veiligheid.

We zoeken als Wereldfietser een weg in deze bijzondere (Corona-)tijd. Gebruik dit forum s.v.p. niet voor discussies over afspraken e.d. maar neem daarvoor een geëigend forum. Met slimme suggesties en opbouwende kritiek zijn we blij.

 

Organisatie: 
Wereldfietser