Wintertrektocht 2020

U bent hier

Wereldfietsers Wintertrektocht, 17, 18 en 19 januari 2020

Inmiddels een klassieker en weer de eerste uitdaging van het nieuwe jaar. Fiets jij ook gewoon door in de winter en beschik je over een goede winterkampeeruitrusting? Meld je dan nu aan voor de Wintertrektocht van vrijdag 17 tot en met zondag 19 januari 2020. 

Globaal programma:
Koert heeft weer een prachtige route uitgestippeld door het Nationaal Park Veluwezoom, Salland en de Vechtvallei met dito overnachtingsplaatsen.

Vrijdagmiddag: 
Een korte tocht van 41 km. met als startpunt Station Nijmegen en eindpunt natuurcamping het Hallse Hull met het NIVON-huis te Hall. We fietsen door het rivierengebied van Waal, Rijn en IJssel en het Nationaal park Veluwezoom. IJs en sneeuw? We zullen zien. Na aankomst in Hall warmen we ons in ‘de Deel’ met Glühwein en onder aanvoering van Anita bereiden we de traditionele boerenkoolmaaltijd.

Zaterdag:
Een tocht van 80 km. Hebben we een gure noordenwind tegen? Hagel, sneeuw of regen; het deert ons niet, we kunnen er wel tegen. We genieten het voordeel van de bossen waar we door komen. Onderweg zijn er genoeg horecagelegenheden en mogelijkheden om boodschappen te doen. ’s Avonds alweer een prachtige camping; nu bij ‘de Klashorst’, familie Overweg in Diffelen. Warm sanitair, we mogen de schuur gebruiken en bij tekenen van onderkoeling is er een warme bak koffie in de receptie. Heb je geen zin in koken maar wel in de gezelligheid? Ga dan mee samen uit eten.

Zondag: 
Helaas, we breken ons boeltje weer op en gaan op huis aan. Fiets je in de groep mee? Dan is het 41 km. naar Zwolle door het prachtige Vechtdal.Wanneer je alleen op vrijdag, zaterdag en/of zondag wilt komen kan dat uiteraard. Sluit je onderweg aan, dan is dat evenmin bezwaarlijk. Zorg wel dat je de nummers van de knooppunten bij je hebt. Geef eventuele bijzonderheden bij aanmelding op.
 

Aanmelden: 
Aanmelden kan uitsluitend per mail bij Anita: ajhm(punt)mathijssen(apestaartje)kpnmail(punt)nl.

Vermeld naam, telefoonnummer, Wereldfietser-lidmaatschapsnummer en eventuele bijzonderheden.

Bereikbaarheid tijdens het weekend van de trektocht: een 06-nummer voor dringende zaken volgt.

Wil je gebruikmaken van een overnachting in het NIVON-huis of een blokhut van de Klashorst, dan regel je dat zelf.

Deelname aan een of meerdere activiteiten is voor eigen risico. De vereniging kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel, etc. aan uzelf of derden. Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een reis-ongevallen en/of aansprakelijkheidsverzekering.

Organisatie: 
Wereldfietser