Wereldfietsbeurskampeerweekend

Wereldfietsbeurskampeerweekend
vrijdag 31 maart - zondag 2 april
NTKC-terrein Huizen, Naarden
Zeeweg 2
NL-1411 ZX Naarden

Dit is geen 1-aprilgrap maar een nieuw kampeerweekend. Onze Wereldfietsbeurs in Bussum valt dit jaar wat later dan gebruikelijk op 2 april, omdat dit de zondag is waarop met het boekenweekgeschenk vrij gereisd kan worden in de trein. Traditioneel vindt onze beurs op deze zondag plaats, om onze bezoekers een voordeeltje te gunnen.

Pasen valt dit jaar later. Vaak valt Pasen rond 1 april. Rond die tijd staan veel wereldfietsers al weer te popelen om met elkaar op pad te gaan. De zomertijd is begonnen en het voorjaar dient zich aan. We kunnen dit jaar een mooie combinatie maken: kamperen en fietsen...èn een bezoek aan onze beurs.

Globaal programma
Vrijdag 31 maart
Aankomst na 16:00 uur.

Zaterdag 1 april
fietstocht langs het Gooimeer, door de vesting Naarden, langs het Naardermeer en over de heide in Het Gooi.

Zondag 2 april
vroeg opbreken en naar de Wereldfietsbeurs op slechts enkele kilometers afstand..

De kosten zijn €5,50 per persoon per nacht. Kinderen tot 16 jaar € 3,00.

Wij zijn te gast bij de NTKC. Wellicht is dit een eerste kennismaking met een NTKC-kampeerterrein. Het terrein ligt prachtig aan het Gooimeer: niet ver van Oud Valkeveen. Wie is daar niet op schoolreisje geweest? Bussum is slechts enkele kilometers verwijderd.

Wie na het kamperen nader kennis wil maken met de NTKC: de NTKC is aanwezig op de Wereldfietsbeurs in Bussum.

Op het terrein zelf mag niet gefietst worden. Je wordt vriendelijk verzocht om met je fiets aan de hand naar je tent te lopen.

Je kunt je aanmelden via een PB-tje. Zie de balk onder dit bericht op het forum.

Vanzelfsprekend komt er dit jaar ook weer een Paastocht. Dit jaar van 14 - 17 april. Meer informatie over deze tocht volgt.


Deelname aan activiteiten van Vereniging de Wereldfietser is voor leden en hun partner en/of kinderen. Deelname is voor eigen risico. De vereniging kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel, etc. aan uzelf of derden. Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een reis-ongevallen en/of aansprakelijkheidsverzekering.

Activiteiten

04/03/2018 - Rondje Utrecht
07/03/2018 - Rondje Amsterdam
12/03/2018 - Rondje randstad
30/03/2018 - Paastocht 2018
04/04/2018 - Rondje Amsterdam

Sponsoren