Vrijwilligersweekend 2019

Het weekend van 8-10 februari vind het vrijwilligersweekend van De Wereldfietser weer plaats.

Dit weekend wordt speciaal georganiseerd door de vereniging om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Dus als je je afgelopen jaar hebt ingezet als organisator van een activiteit of fietstocht, als redactielid, webmaster, moderator, commissielid,  standhouder of informant op een beurs, lezinggever, kok/kookhulp, technisch ondersteuner van de website, klusjesman/vrouw of heb je een andere bijdrage geleverd voor De Wereldfietser, dan ben je van harte welkom!

Het vrijwilligersweekend vindt dit jaar plaats bij Groepsaccommodatie de Roerdomp in Westelbeers. Vrijdag vanaf 17:00 uur is iedereen welkom. Er kan gekampeerd worden, maar er zijn ook genoeg bedden voor degenen die liever binnen slapen. Uiteraard wordt er ook voor fietsroutes gezorgd. Op zondag is er ook een fietstocht voor de liefhebbers, daarna gezamenlijk opruimen en afscheid.

Reserveer alvast een plekje voor het vrijwilligersweekend door je aan te melden via het aanmeldformulier hieronder. Meer details over het programma krijg je later toegestuurd na aanmelding.

Mochten er in de tussentijd nog vragen zijn, dan kan je contact opnemen met Jaap van Dijk via jacobwvdijk@gmail.com.

Wij kijken uit naar een gezellig samenzijn met alle andere vrijwilligers in Westelbeers!    

Meld je aan via het aanmeldformulier.

Organisatie: 
Wereldfietser

Activiteiten

Sponsoren