Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Wereldfietser

U bent hier

Wij nodigen alle leden graag uit voor de traditionele nieuwjaarsreceptie op 5 januari 2020 in de Kargadoor in Utrecht. Vanaf 13 uur ben je van harte welkom. Het programma start om 13:30 uur. We heffen het glas op een voorspoedig en gezond 2020 en maken er een gezellig samenzijn van. Er is voldoende gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje met elkaar te praten over gemaakte reizen en/ of reizen die in het verschiet liggen.

Natuurlijk ontbreekt een spreker met een avontuurlijk verhaal en pakkende beelden over een fantastische fietsreis niet. De fietstocht van Carel van Wijk die hij afgelopen zomer maakte over de Hebridean Way en de Wild Atlantic Way hebben we nog tegoed. Hij neemt je mee op zijn tocht langs kronkelige routes langs de Schotse en Ierse westkust: de Hebridean Way en de Wild Atlantic Way. NB We zijn nog op zoek naar tweede spreker met een reisverhaal in andere streken. Heb je leuke foto’s, een goed verhaal en wil je het aan de andere wereldfietsers tonen en vertellen, neem dan contact op met Eric Picard om af te spreken.

Wij kijken ernaar uit iedereen weer te mogen zien!

Hartelijke groet,

namens het bestuur
Eric Picard
Voorzitter

PS Laat je in het forum weten of je komt?


Bereikbaarheid De Kargadoor

Kom je op de fiets dan kun je die voor de deur kwijt. Met de trein is het een klein stukje lopen vanaf Centraal Station. Als je met de auto komt dan kan je die kwijt in een parkeerplaats maar goedkoper is het om gebruik te maken van een P+R.


Italiaans na afloop?
Na afloop kunnen we Italiaans eten in La Grotta, een historische werfkelder naast de Kargadoor.


Houd het forum in de gaten voor eventuele laatste updates over de nieuwjaarsreceptie!

 

Organisatie: 
Wereldfietser