Off road Pinkstertocht 2018

Off road Pinkstertocht 19-20-21 mei

Tijdens deze off-road editie van de Pinkstertocht doen we een Transbrabant: In 3 dagen van Bergen op Zoom naar Boxmeer! In 215km rijden we van de meest Westelijke Brabantse stad aan de Oosterschelde naar de meest Oostelijke stad in de Maasvallei bij de Duitse grens. De route leidt ons via onverharde smokkelpaadjes in de grensstreek en uitgestrekte bospercelen van de Brabantse Kempen naar het glooiend landschap van Oostelijk Brabant. De route voert met name over gravel wegen en bospaden met her en der een stukje single track. Grootste deel van de route is niet technisch en kan prima worden gereden op een mtb met (of zonder) bagagedrager en lichte bepakking zoals kleine fietstasjes of een bike-packing set-up.

Opgeven kan bij martijnraap at hotmail.com of via een berichtje op het forum. Voor deze tocht geldt een maximum aantal deelnemers van 20. In de week voor het weekend krijg je het programma en de gps track toegestuurd. Voor meer informatie en voor eventuele vragen kan je hier terecht of je kan me een berichtje sturen.
 

Kijk voor de laatste informatie op het forum!
 

Deelname aan een of meerdere activiteiten is voor eigen risico. De vereniging kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade in geval van ongeval, letsel, etc. aan uzelf of derden. Wij raden u aan zelf zorg te dragen voor een reis-ongevallen en/of aansprakelijkheidsverzekering.

 

Organisatie: 
Wereldfietser

Activiteiten

Sponsoren