Nieuwjaarsreceptie 2018

Wij nodigen alle leden uit voor de traditionele nieuwjaarsreceptie om met elkaar te toosten op een gezond en gelukkig 2018! Op zondag 7 januari vanaf 13:00 uur maken we er in de Kargadoor een gezellig samenzijn van. Er is voldoende gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje met elkaar te praten over gemaakte reizen en/ of reizen die in het verschiet liggen. Natuurlijk ontbreekt een spreker met een avontuurlijk verhaal en pakkende beelden over een fantastische fietsreis niet. Marens Beckers heeft een fietsreis gemaakt door Oost- en Zuidelijk Afrika en komt hierover vertellen.

In een jaar tijd fietsen zij ruim 7000 km van Dar es Salaam in Tanzania door Malawi, Mozambique, Lesotho, Swaziland en Zuid-Afrika naar Madagaskar; slingerend over prachtige, rode zandwegen en kamperend bij dorpshoofden, ziekenhuizen en scholen. Het is een life-changing reis, die haar perspectief op werk en ontwikkelingssamenwerking verandert en waarna Afrika voor altijd een plekje in haar hart verovert.

Wij kijken ernaar uit iedereen weer te mogen zien en het glas met elkaar te kunnen heffen.

Namens het bestuur

Eric Picard
Voorzitter

PS Laat je in het forum weten of je komt?

De Kargadoor
Oudegracht 36
Utrecht

Kom je op de fiets dan kun je die voor de deur kwijt. Met de trein is het een klein stukje lopen vanaf Centraal Station. De auto kan je kwijt in een parkeerplaats maar goedkoper is het om gebruik te maken van een P+R.

Pizza na afloop?

Liefhebbers kunnen na afloop mee pizza-eten in La Grotta in een historische werfkelder naast de Kargadoor. Meer informatie over het programma volgt. Houd de website en het forum in de gaten.

 

Activiteiten

18/02/2018 - Rondje Rotterdam
04/03/2018 - Rondje Utrecht
07/03/2018 - Rondje Amsterdam
12/03/2018 - Rondje randstad
30/03/2018 - Paastocht 2018
04/04/2018 - Rondje Amsterdam

Sponsoren