Buitenlandtocht naar Idworx

Gerrit Gaastra, eigenaar van idworx, heeft de Wereldfietser uitgenodigd om op bezoek te komen in zijn bijzondere fietsenfabriek in Duitsland. We krijgen een leuke ontvangst met een rondleiding en een presententatie. Gerrit tracteert op gezonde pizzá's en we kunnen op een grasveld op zijn terrein kamperen.

Dit alles wordt opgenomen in een buitenlandtocht met kamperen onderweg. De bedoeling is op 21 juli te vertrekken uit Arnhem. We volgen de Rijnfietsroute tot de vulkanische Drachenfels. 
Na het bezoek aan idworx gaan we door de Eifel en de Ardennen over het Ahr-fietspad, het Kalkeifel-fietspad, het Kylltal-fietspad naar de Belgische grens, vervolgens over de RAVeL L45a en de Vennbahn weer terug. Zal totaal ongeveer een week duren. 
We zitten in de Eifel en de Ardennen en er zal wat geklommen moeten worden, maar de route gaat veel door de dalen en over voormalige spoorbanen. Voor berggeiten kunnen varianten worden uitgezet.

Voordat de route wordt uitgezet en campings worden besproken, is het wel van belang of er voldoende belangstelling is voor deze tocht. 

Heb je serieus interesse? Stuur dan een bericht. Bij voldoende belangstellling gaan we aan de slag.
Graag je mailtje naar activiteiten(apenstaartje)wereldfietser(punt)nl

Kijk voor de laatste informatie op het forum

 

Organisatie: 
Wereldfietser

Activiteiten

Sponsoren