Nazomerweekend Harskamperdennen 2017

Nazomerweekeinde Harskamperdennen, 1 -3 september

Al jaren komt de Wereldfietser voor het nazomerweekeinde naar kampeerterrein de Harskamperdennen. De gelegenheid om je fietservaringen van de afgelopen zomer te delen, nieuwe contacten te leggen en ideeën op te doen.
Ook dit jaar gaan we weer naar dit fraaie terrein op de Veluwe, op 3 km van het dorp Harskamp. Vlakbij het Kootwijkerzand:  een uniek stukje oer-Veluwe. 
Dit jaar vindt het grote evenement plaats  van 1- 3 september.
Traditioneel maken we altijd op zaterdag fraaie fietstochten voor diverse categorieën: appeltaart, de snelle jongens en meisjes, de middengroep en offroad. Dat gaan we dit jaar weer doen.
Een andere traditie is de gezamenlijke maaltijd die meestal uitmondt in een feest. Ook deze keer organiseert onze meester-kokkin  Inge een kookploeg om er iets moois van te maken. Helaas kent Michelin nog geen sterren toe voor een campingmaaltijd. Nieuw is dit jaar de inspraak op het menu. Via een poll kun je jouw keuze kenbaar maken voor het feestgerecht dat op tafel komt.
*Indonesische rijsttafel
*Surinaamse heerlijkheden
*American BBQ
*Spaanse tapa's
*Italiaanse specialiteiten
Maak hier jouw keuze!
 

Lezing Argentinië door Lucie Mensinga

 Al jaren kunnen we genieten van een lezing met beelden over fraaie fietsreis. Op zaterdagavond verwent Lucie Mensinga ons met een presentatie over haar fietstocht in Argentinië.
Lucie Mensinga over haar lezing:   
"Argentinië heb ik van de Zuidelijke pampa's tot de Noordelijke hoogvlakte doorkruist, 5500 onvergetelijke en bijzondere kilometers van gletsjers en helderblauwe meren tot uitgestrekte lavavelden en kleurrijke kloven. Een land met zoveel lieve, gastvrije mensen. Uiteindelijk ben ik er vijf maanden geweest, veel langer dan 'gepland'. De grens met Bolivia was niet alleen een mijlpaal, maar vooral ook een moment waarop ik besefte dat ik opnieuw een 'thuis' verliet. Ik heb er grotendeels alleen gefietst, maar me geen moment alleen gevoeld. Ik heb wel zin om in woord, beeld en gedachten even terug te keren en jullie daarin mee te nemen tijdens het nazomer weekend."

Na de lezing is er volop gezelligheid rond het kampvuur, als bosbrandgevaar geen roet in het eten gooit.

Meer informatie over het nazomerweekeinde op de Harskamperdennen en de wijze van inschrijving volgt. Let goed op onze digitale nieuwsbrief en de website. Zet de datum 1 -3 september vast in je agenda.
www.harskamperdennen.nl


 

Activiteiten

30/06/2017 - Rondje randstad
02/07/2017 - Rondje Utrecht
05/07/2017 - Rondje Amsterdam
11/07/2017 - Noorwegen 2017
02/08/2017 - Rondje Amsterdam

Sponsoren