Fietstocht voor gezinnen

Fietsweekend gezinnen & fietskarren vergelijken 1-3 september

Ben je op zoek naar een weekendje gezelligheid met andere fietsende ouders? Vanaf vrijdagavond 1 september tot zondag 3 september ben je welkom op het traditionele Nazomerweekeinde Harkamperdennen

Al jaren komt de Wereldfietser voor het nazomerweekeinde naar kampeerterrein de Harskamperdennen. Het is de gelegenheid om je fietservaringen van de afgelopen zomer te delen, nieuwe contacten te leggen en ideeën op te doen.

Fietstocht
Traditioneel maken we altijd op zaterdag fraaie fietstochten voor diverse categorieën: appeltaart, de snelle jongens en meisjes, de middengroep en offroad. Dit jaar wordt daar een tocht voor gezinnen met kinderen aan toegevoegd. De gezinstocht telt 30 tot 50 kilometer. We houden meerdere rustmomenten (ook fijn voor borstvoedende moeders) en zullen tussendoor pauzeren op een speelplek.

Maaltijd
Een andere traditie is de gezamenlijke maaltijd op zaterdagavond die meestal uitmondt in een feest. Ook deze keer organiseert onze meester-kokkin Inge een kookploeg om er iets moois van te maken. De maaltijd is ook geschikt voor kinderen.

Fietskarren vergelijken
Ben je ook nieuwsgierig naar ervaringen met  (andere) kinderfietskarren? We willen tijdens dit weekeinde graag ervaringen uitwisselen over kinderfietskarren en die onderling vergelijken. Onze bevindingen worden gepubliceerd in tijdschrift de wereldfietser.
Vind je het leuk als jullie kinderfietskar wordt besproken? Geef dan bij je aanmelding door met welk merk/type kar je komt.

Meer informatie over inschrijving en kosten voor deelname lees je op www.dewereldfietser.nl 

Ben je geen lid en wil je eerst eens kennismaken? Aspirantleden zijn van harte welkom op het Harskamperdennenweekeind!

 

Activiteiten

27/10/2017 - Huttentocht 2017
01/11/2017 - Rondje Amsterdam
05/11/2017 - Rondje Utrecht
18/11/2017 - ALV Najaar 2017
06/12/2017 - Rondje Amsterdam

Sponsoren